J E U G D W E R K     D E N  H A A G    W E S T      

't Valkennest .... Bethel .... Bergkerk .... Maranathakerk            

Activiteiten
Gemist Nieuws
KidsTime
KidsTime elke maand
KidsTimeClub
Ouder-kind ochtend
Buitenspeeldag
Afscheid Arie Baak
Kindermiddag tm 2011
Kinderclub t/m 2011
TeenTime
TienerAvond
Zomerkamp
Tienersoos 2003-2013
De Bron
ZooZ jongerensoos
Kindernevendienst
Rondje Zondag
Jeugdkapel
Start- of Slotactiv.
Volleybaltoernooi
Jeugddiensten
De Romeinen
Catechese
Gespreksgroep
't Valkennest
Video's
Gebouwen
Gastenboek
In de pers
Contact
Links
Inhoudsopgave

KidsTime

 

Wat is KidsTime?

KidsTime is een activiteit van Jeugdwerk Den Haag West. Hoor je bij de Bergkerk, Maranathakerk of Valkenboskerkgemeente en zit je op de basisschool? Dan krijg je een uitnodiging voor KidsTime. Er is een wekelijkse en een maandelijkse KidsTime.
Je mag altijd iemand meenemen, want KidsTime is ook voor je vrienden en vriendinnen. Ze kunnen ook in de lijst opgenomen worden. Zij krijgen dan zelf een uitnodiging voor KidsTime.

 

KidsTime-middag

Is altijd n keer per maand op  woensdag- of zaterdagmiddag van 17.00-19.00 uur in t Valkennest in buurt- en kerkhuis Bethel. We doen leuke dingen zoals spel, handenarbeid, Sinterklaasfeest of Kerst. We eten dan ook met elkaar. De kosten zijn 2,00 per kind per keer. Het is niet nodig om je op te geven voor een KidsTime-middag. Per uitnodiging kan je bekijken of je wilt komen. Aan het eind of het begin van een seizoen is meestal een bijzondere activiteit zoals een dagje uit of een weekendje weg. Hiervoor moet je je wel opgeven en dit kost meer dan een gewone KidsTime. Klik hier voor de maandelijkse KidsTime-middagen.


 

KidsTime-Club

Is altijd elke week op vrijdagavond van 19.00-20.00 uur in t Valkennest in buurt- en kerkhuis Bethel. Deze KidsTime-Club is speciaal voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar. Meestal wordt er geknutseld en soms ook een spel gedaan. Lidmaatschap bedraagt 2,50 per maand.

Klik hier voor de wekelijkse KidsTime-club.

 

 

We hopen jou ook te zien op KidsTime !!

 

Groetjes en tot ziens,
De leidinggroep: Shirley Vermaas, Martin Maas, Marline van Kooij, Jeroen van der Kooij, Marjon de With, Romy de With, Roanne van Kooij, Sandra van Schie, Leander van Kooij, Suzette van Kooij, Jochem Drost, Dirk Jan van Klaveren en Nelleke van Kooij.

 

 

 


 


Je bent hier: Home-KidsTime

Vorige bladzijde: Gemist Nieuws Volgende bladzijde: TeenTime

Sub onderwerp: KidsTime elke maand KidsTimeClub Ouder-kind ochtend Buitenspeeldag Afscheid Arie Baak Kindermiddag tm 2011 Kinderclub t/m 2011