TeenTime

TeenTime avonden

De TeenTime avonden zijn van  20-22 uur op vrijdag, één keer per maand. Ze hebben een appgroep waardoor iedereen up-to-date gehouden wordt wat betreft de data en de activiteiten.

TeenTime nieuws

Omgekeerd verstoppertje

Op 22 maart deden ze bij TeenTime omgekeerd verstoppertje in heel Bethel. Daarbij moest je als je de verstopte persoon gevonden had, erbij gaan zitten. Uiteindelijk zat de hele groep verstopt en liep nog een enkeling te zoeken. Erg leuk. Na afloop nog even chillen in ’t Valkennest. Altijd gezellig.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

Verstopt onder tafels.

Nog even chillen in ’t Valkennest.

Volledige bericht bekijken

Glas schilderen en feestje

Op de TeenTime van 2 februari 2024 werd door de tieners met veel creativiteit glazen beschilderd. Een grote verrassing was het voor de jarige toen de leiding met een taart kwam aanzetten. En toen was het feest.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

Glas beschilderen

De verjaardagstaart

Volledige bericht bekijken

Kerst-TeenTime

De TeenTime-avond op 22 december was weer een groot succes! De leiding had ‘t Valkennest omgetoverd in een bioscoop met grote kussens op de grond om op te liggen en een groot scherm. We hebben gezellig met zijn allen ‘The Grinch’ gekeken onder het genot van een bak popcorn en warme chocolademelk met marshmallows.

De volgende TeenTime is op 2 februari. Tot dan!

Volledige bericht bekijken

Lekkerste kruidnootjes

Tijdens de TeenTime-avond op vrijdag 24 november gingen elf tieners zelf kruidnootjes maken en niet alleen kruidnootjes . . . Deze TeenTime stond dus in het teken van Sinterklaas. Per twee tieners werd er zelf, met behulp van een pakje, deeg gemaakt. En er werden kruidnoten gevormd in alle vormen en maten. Vervolgens werden ze afgebakken  en voordat TeenTime voorbij was waren alle kruidnoten al opgegeten. Kortom, het was weer ouderwets gezellig.

Volledige bericht bekijken

Griezelige TeenTime

Vrijdag 27 september was het weer tijd voor TeenTime. Deze keer hadden we een Halloween editie! De tieners werden ontvangen in ‘t Valkennest vol met spinnenwebben, vleermuizen en spookachtige muziek.

Na even gekletst te hebben, gingen ze van start met de activiteit; pompoenen snijden. De creativiteit van de aanwezige tieners was enorm en de meest uiteenlopende gezichten werden uit de pompoenen gesneden. Dit alles onder het genot van spookachtige snoepjes, chips en fris.

De tijd vloog voorbij en voor we het wisten was het alweer 22 uur. Het was een griezelig geslaagde TeenTime en we kijken weer uit naar een volgende editie!

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken

Drukke TeenTime-avond

Afgelopen vrijdag 6 oktober is TeenTime weer van start gegaan! Het was meteen volle bak; vijftien tieners stonden om 20 uur te popelen voor de nog dichte deur van Buurt-en-kerkhuis Bethel.

Eenmaal binnen in ‘t Valkennest, was het eerst tijd om bij te kletsen en te tafelvoetballen. Vervolgens heeft de leiding afgetrapt met een spelletje Jungle Speed (met zijn tienen tegelijk!) en het spel 30 seconds.

Rond 21:45 uur waren we aan het graaien naar de totempaal (Jungle Speed) en is de bezem door de zaal gehaald. Een super goede en voornamelijk gezellige start van het seizoen!

Op 27 oktober staat een Halloween-avond op de planning en verwachten we minstens zo’n grote groep als de eerste keer. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!
Namens Jeroen, Roanne, Jochem en Leander, Suzette

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken

Uitnodiging TeenTime

Vrijdagavond 6 oktober is er weer TeenTime. Een activiteit voor iedereen vanaf de 1ste klas middelbare school tot 15 jaar. Kom jij ook? Je bent welkom om 20 uur in ’t Valkennest.

Volledige bericht bekijken

TeenTime gestart

Eindelijk konden we weer eens beginnen met TeenTime. Samen hebben we een avond gevuld met bijkletsen en oudhollandse spelletjes zoals spijkerpoepen, ballondansen en koekhappen.

We hebben erg gelachen en hebben nu al zin in de volgende keer. Ben je 11 en zit je in groep 8, of ben je 12, 13 of 14 jaar? Hou dan de berichtgeving in de gaten en kom ook.

Namens de TeenTime-leiding,

Roanne van Kooij

Bekijk hier nog een paar foto’s.

Volledige bericht bekijken

Weer TeenTime?

Even een berichtje over TeenTime. Zeker na het gezellige kamp, maar ook als je niet mee was en nu in groep 8 zit of klas 1,2 of 3, heb je zin in TeenTime avonden op vrijdag? Laat dit dan weten op

info@jeugdwerkdenhaagwest.nl met je naam en telefoon nummer. Als er genoeg tieners zijn die dit leuk vinden, wordt TeenTime weer opgestart. Er is een appgroep en dan krijg je te horen wanneer het weer  begint.

Volledige bericht bekijken

TeenTime startactiviteit

Op 30 augustus trokken zo’n 17 tieners naar recreatiegebied Madestein om zich, samen met de leiding, uit te leven met boogschieten, katapult bouwen, touwklimmen, vlot bouwen en meer van dat soort dingen. Met deze outdoordag startte het TeenTime-seizoen en werd het ‘niet met het zomerkamp meekunnen van wegen corona’ enigszins gecompenseerd. Helaas zat het weer niet zo mee, maar dat kon de pret niet drukken. Bekijk hier nog meer foto’s en ook enkele filmpjes.

Volledige bericht bekijken

TeenTime Kerst

De jongeren van TeenTime waren op zaterdag 14 december ’s ook als middags van de partij. Samen maakten ze een mooie kerstkaart voor de tiener die niet van de partij kon zijn. Daarna werd er samen met de kinderen genoten van het heerlijke kerstdiner. Na het eten werden gezellig een aantal spelletjes gespeeld.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken
Menu