TeenTime

TeenTime avonden

De TeenTime avonden zijn van  20-22 uur op vrijdag, om de 2 of 3 weken. Ze hebben een appgroep waardoor iedereen up-to-date gehouden wordt wat betreft de data en de activiteiten.

TeenTime nieuws

TeenTime gestart

Eindelijk konden we weer eens beginnen met TeenTime. Samen hebben we een avond gevuld met bijkletsen en oudhollandse spelletjes zoals spijkerpoepen, ballondansen en koekhappen.

We hebben erg gelachen en hebben nu al zin in de volgende keer. Ben je 11 en zit je in groep 8, of ben je 12, 13 of 14 jaar? Hou dan de berichtgeving in de gaten en kom ook.

Namens de TeenTime-leiding,

Roanne van Kooij

Bekijk hier nog een paar foto’s.

Volledige bericht bekijken

Weer TeenTime?

Even een berichtje over TeenTime. Zeker na het gezellige kamp, maar ook als je niet mee was en nu in groep 8 zit of klas 1,2 of 3, heb je zin in TeenTime avonden op vrijdag? Laat dit dan weten op

info@jeugdwerkdenhaagwest.nl met je naam en telefoon nummer. Als er genoeg tieners zijn die dit leuk vinden, wordt TeenTime weer opgestart. Er is een appgroep en dan krijg je te horen wanneer het weer  begint.

Volledige bericht bekijken

TeenTime startactiviteit

Op 30 augustus trokken zo’n 17 tieners naar recreatiegebied Madestein om zich, samen met de leiding, uit te leven met boogschieten, katapult bouwen, touwklimmen, vlot bouwen en meer van dat soort dingen. Met deze outdoordag startte het TeenTime-seizoen en werd het ‘niet met het zomerkamp meekunnen van wegen corona’ enigszins gecompenseerd. Helaas zat het weer niet zo mee, maar dat kon de pret niet drukken. Bekijk hier nog meer foto’s en ook enkele filmpjes.

Volledige bericht bekijken

TeenTime Kerst

De jongeren van TeenTime waren op zaterdag 14 december ’s ook als middags van de partij. Samen maakten ze een mooie kerstkaart voor de tiener die niet van de partij kon zijn. Daarna werd er samen met de kinderen genoten van het heerlijke kerstdiner. Na het eten werden gezellig een aantal spelletjes gespeeld.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken
Menu