KidsTime

KidsTime-middag

Is altijd één keer per maand op  woensdag- of zaterdagmiddag van 17.00-19.00 uur in ’t Valkennest in buurt- en kerkhuis Bethel. We doen leuke dingen zoals spel, handenarbeid, Sinterklaasfeest of Kerst. We eten dan ook met elkaar. De kosten zijn € 2,00 per kind per keer. Het is niet nodig om je op te geven voor een KidsTime-middag. Per uitnodiging kan je bekijken of je wilt komen. Aan het eind of het begin van een seizoen is meestal een bijzondere activiteit zoals een dagje uit of een weekendje weg. Hiervoor moet je je wel opgeven en dit kost meer dan een gewone KidsTime.

KidsTime nieuws

KidsTime thuisactiviteit

Het zand-knutselwerk, dat KidsTime bij de kinderen heeft thuisbezorgd, viel in goede aarde. De mooiste variaties werden gemaakt. Van een aantal kinderen ontvingen we foto’s waarop zij trots hun met gekleurd zand versierde raceauto of zeepaard tonen.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken

KidsTime op afstand

Hoe houdt je het contact met de kinderen als de KidsTime-middagen niet door kunnen gaan? 

De leiding mist de kinderen wel. Zouden de kinderen de KidsTime-middagen ook missen? Om toch iets te laten horen en een beetje van de KidsTime-sfeer te laten proeven, stelden Leander en Nelleke zo’n 70 knutselpakketjes samen. Die worden komende tijd bij alle kinderen uit het ledenbestand thuis bezorgd.

Volledige bericht bekijken

KidsTime Knutselmiddag

Op woensdag 4 maart brachten de kinderen melkpakken mee naar de KidsTime-middag. Daarmee werden de mooiste dingen geknutseld. Van vogelhuisje tot trein en van robot tot pennenbak. Na het knutselen werd er soep gegeten met een danoontje toe.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken

Agenda KidsTime

Zet de volgende KidsTime-middagen in je agenda:

  • woensdag 4 maart,
  • zaterdag 21 maart,
  • woensdag 8 april,
  • zaterdag 25 april,
  • woensdag 13 mei,
  • zaterdag 13 juni

En houd je brievenbus of de website in de gaten voor de uitnodiging.

Volledige bericht bekijken

Gezellige filmmiddag

Wat wil je nog meer? Op een regenachtige zaterdagmiddag gezellig met z’n allen een leuke film kijken. Met een bakje chips, zoute stokjes en popcorn. En tijdens de film limonade, pizza en tosti’s. Dat kon allemaal tijdens de KidsTime-filmmiddag op 15 februari in ’t Valkennest. Bekijk hier nog enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken

Mozaiek-KidsTime-middag

Op woensdag 22 januari maakten de kinderen tijdens de KidsTime-middag mooie schilderijtjes met mozaiek-stickers. Dat bleek nog niet zo eenvoudig. Het was best een gepriegel.

De gezamenlijke maaltijd bestond uit kipnuggets, krielaardappeltjes, appelmoes en komkommer en tomaat. Het toetsje was vruchtenyoghurt.

Bekijk hier enkele foto’s. 

Volledige bericht bekijken
Menu