KidsTime

KidsTime-middag

Is altijd één keer per maand op  woensdag- of zaterdagmiddag van 17.00-19.00 uur in ’t Valkennest in buurt- en kerkhuis Bethel. We doen leuke dingen zoals spel, handenarbeid, Sinterklaasfeest of Kerst. We eten dan ook met elkaar. De kosten zijn € 2,00 per kind per keer. Het is niet nodig om je op te geven voor een KidsTime-middag. Per uitnodiging kan je bekijken of je wilt komen. Aan het eind of het begin van een seizoen is meestal een bijzondere activiteit zoals een dagje uit of een weekendje weg. Hiervoor moet je je wel opgeven en dit kost meer dan een gewone KidsTime.

KidsTime nieuws

Uitnodiging KidsTime

Kom je woensdag 29 september ook naar de KidsTime-middag? Aanmelden? Graag! Hieronder zie je wat we gaan doen. En uiteraard gaan we weer samen lekker eten en drinken.

Volledige bericht bekijken

Reuze gezellige BBQ

Als afsluiting van het KidsTime-seizoen, werden er tijdens de KidsTime-middag op 7 juni verschillende ‘levende’ spelen gedaan. Zoals levend kwartetten en levend wie ben ik, in de grote zaal van Bethel. En daarna was er heerlijk eten van de BBQ, lekker in de zon in de tuin. Als toetje mochten de kinderen marshmallows roosteren boven de BBQ.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken

Uitnodiging KidsTime

Kom je woensdag 7 juli ook naar de laatste KidsTime-middag van het seizoen? Het is verstandig om je van te voren op te geven. Hieronder zie je wat we gaan doen. En uiteraard gaan we weer samen lekker eten en drinken.

Volledige bericht bekijken

Zonnebloemen en ijsjes

Met 17 kinderen was het weer reuze gezellig tijdens de KidsTime-middag op woensdag 23 juni 2021. Dit keer werden er zonnebloemen en ijsjes getnutseld. Dat viel warempel niet mee. Met ballonnen en papiermaché wat maar niet wilde drogen.

Als diner aten we krielaardappeltjes, broccoli of boontjes, kippenpoot of hamburger en een lekker schepijsje met pikkels toe.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken

Uitnodiging KidsTime

Kom je woensdag 23 juni ook naar de KidsTime-middag? Het is verstandig om je van te voren op te geven. Hieronder zie je wat we gaan doen. En uiteraard gaan we weer samen lekker eten en drinken.

Volledige bericht bekijken

Spannende quiz

Of de quizvragen waren te makkelijk of de kinderen wisten gewoon veel. Eerst werd er tijdens de Quiz-KidsTime op woensdag 9 juni, individueel gespeeld. Daarna werd er gestreden in twee teams. De eindscore verscheelde maar enkele punten. Daarna aten de kinderen gezellig samen soep en brood met allerlei smeersels. En natuurlijk een ijsje toe.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken

Uitnodiging KidsTime

Kom je woensdag 9 juni ook naar de KidsTime-middag? Het is verstandig om je van te voren op te geven. Hieronder zie je wat we gaan doen. En uiteraard gaan we weer samen lekker eten en drinken.

Volledige bericht bekijken

Mei: vogeltijd!

Als vanouds was het weer gezellig druk met 18 kinderen tijdens de KidsTime-middag op zaterdag 22 mei. Er werd naar hartelust geknutseld. De meest vreemde vogels werden gemaakt. Je kon ze maken naar een voorbeeld, maar ook zelf verzinnen. Er was er zelfs eentje die verdacht veel op een kat leek. Het diner bestond uit macaroni met een danoontje toe.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken

Uitnodiging KidsTime

Kom je zaterdag 22 mei ook naar de KidsTime-middag? Het is verstandig om je van te voren op te geven. Hieronder zie je wat we gaan doen. En uiteraard gaan we weer samen lekker eten en drinken.

Volledige bericht bekijken

Sloop en bouw

Woensdagmiddag 28 april vond de eerste fysieke KidsTime-middag van dit jaar plaats in Bethel. De 16 kinderen en ook de leid(st)ers vonden het fijn elkaar weer in levende lijve te ontmoeten. Er werd tijdens deze KidsTime-middag naar hartelust gesloopt. Heel veel oude en afgedankte apparatuur moest het ontgelden. Op grote houten platen demonteerden zo’n 16 kinderen allerlei apparaten. Daarna werd geprobeerd om er iets nieuws van te maken. Dat bleek lastiger dan gedacht. Er verschenen enkele robots en binnenste buiten gekeerde apparaten. Niet alleen was het slopen leuk, maar ook leerzaam. Zo vaak zie je niet wat er in een computer, wekkerradio of koffiezetapparaat zit. De kinderen hadden het te druk om aan tafel te gaan, dus werden er tosti’s uitgedeeld.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken
Menu