KidsTime

KidsTime-middag

Is altijd één keer per maand op  woensdag- of zaterdagmiddag van 17.00-19.00 uur in ’t Valkennest in buurt- en kerkhuis Bethel. We doen leuke dingen zoals spel, handenarbeid, Sinterklaasfeest of Kerst. We eten dan ook met elkaar. De kosten zijn € 2,00 per kind per keer. Het is niet nodig om je op te geven voor een KidsTime-middag. Per uitnodiging kan je bekijken of je wilt komen. Aan het eind of het begin van een seizoen is meestal een bijzondere activiteit zoals een dagje uit of een weekendje weg. Hiervoor moet je je wel opgeven en dit kost meer dan een gewone KidsTime.

KidsTime nieuws

Thuis-KidsTime

Helaas, de geplande KidsTime middag op 16 december kon niet door gaan. En ook de KidsTime middagen in januari zullen we moeten cancelen. Daarom hebben de kinderen weer een knutselpakketje in de brievenbus gekregen voor een eigen thuis KidsTime momentje. Ze kregen materiaal om in een glazen pot een winter/lente tafereel te maken.

Volledige bericht bekijken

Spel-KidsTime

Helaas, de geplande KidsTime middag op 11 november kon niet doorgaan. Maar gelukkig, op 28 november verwelkomden we weer een groepje kinderen! Eerst met elkaar limonade drinken en sintsnoepjes eten en toen elkaar uitdagen met spelletjes en kunstjes in een laddercompetitie. We aten daarna kipkerrie en een lekkere wafel met slagroom als toetje. Heerlijk om weer een KidsTime-middag gezellig met een groepje leuke dingen te doen.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken

Uitnodiging KidsTime

Ja hoor, we kunnen weer! Kom je zaterdag 28 november ook naar de KidsTime-middag? We gaan een laddercompetitie doen. En uiteraard weer samen lekker eten en drinken.

Volledige bericht bekijken

Halloween KidsTime

Zaterdag 31 oktober was het Halloween. Er waren veel kinderen naar de KidsTime-middag toegekomen om gezellig samen te knutselen, te eten en langs de deuren te gaan. Na groene limonade met wormen, maakten de kinderen spinnen, maskers en mummies.

Aansluitend werden er mummiepizza’s, broodjes met afgehakte vingers en spinneneieren gegeten. Daarna gingen de kinderen twee aan twee achterlangs door de tuin naar de voorkant van Bethel, waar de ouders stonden te wachten. In de tuin bleken drie griezelige figuren verstopt te zitten, die de kinderen aan het schrikken maakten.

Elke kind had een tasje met een mandarijn meegekregen dat, na het langs de deuren gaan, aardig gevuld werd met snoepgoed.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken

Uitnodiging KidsTime

Zaterdag 31 oktober is er weer een KidsTime-middag. Kom jij ook? We gaan weer leuke dingen doen en lekker eten. Er kunnen maar 20 kinderen meedoen, dus als het vol is is het vol. Wil je zeker zijn van deelname? Meldt je dan aan via info@jeugdwerkdenhaagwest.nl.

Volledige bericht bekijken

Spelletjes spelen

Heerlijk spel doen in de kapelzaal van Bethel. Dat was het KidsTime-programma van 10 oktober. Kreeftentikkertje, slingertikkertje, flessenbal; ruimte genoeg hiervoor. Daarna met z’n allen lekkere macaroni eten in ’t Valkennest.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken

Uitnodiging KidsTime

Zaterdag 10 oktober is er weer een KidsTime-middag. Kom jij ook? We gaan weer leuke dingen doen en lekker eten. Er kunnen maar 20 kinderen meedoen, dus als het vol is is het vol. Wil je zeker zijn van deelname? Meldt je dan aan via info@jeugdwerkdenhaagwest.nl.

Volledige bericht bekijken

Playmais, altijd leuk

Het is verbazend om te zien wat de kinderen tijdens de KidsTime-middag op woensdag 23 september allemaal wisten te maken van Playmais. Van dinosauriers tot een trein. Ze waren zo intensief ermee bezig dat het broodje hamburger en het ijsje er bijna bij inschoten. Bekijk hier enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken
Menu