KidsTime

KidsTime-middag

Is altijd één keer per maand op  woensdag- of zaterdagmiddag van 17.00-19.00 uur in ’t Valkennest in buurt- en kerkhuis Bethel. We doen leuke dingen zoals spel, handenarbeid, Sinterklaasfeest of Kerst. We eten dan ook met elkaar. De kosten zijn € 2,00 per kind per keer. Het is niet nodig om je op te geven voor een KidsTime-middag. Per uitnodiging kan je bekijken of je wilt komen. Aan het eind of het begin van een seizoen is meestal een bijzondere activiteit zoals een dagje uit of een weekendje weg. Hiervoor moet je je wel opgeven en dit kost meer dan een gewone KidsTime.

KidsTime nieuws

Weer Thuis-KidsTime

Omdat de KidsTime-middag niet door kon gaan, hebben de kinderen een knutselwerkje thuis gekregen. Een houten hanger die je in elkaar moest zetten en versieren voor in de kerstboom, om zelf te verven of te kleuren. Marek was er blij mee, zoals je op de foto’s kunt zien.

Volledige bericht bekijken

KidsTime-middag afgelast

Vanwege het toenemende aantal corona-besmettingen vinden wij het niet verstandig om de KidsTime-middag op 20 november door te laten gaan. Ook de geplande KidsTime-middag van 8 december gaat niet door.

Voor januari krijgen alle kinderen weer een uitnodiging in de brievenbus.

Volledige bericht bekijken

Feest-KidsTime

Woensdagmiddag 3 november was het eigen feestje voor de kinderen in het kader van 100-jaar Bethel. Met spelletjes zoals koek- en snoephappen, spijkerpoepen en blikgooien werd het een gezellige happening. De maaltijd met patat en snacks en het versieren van je eigen toetje met cake en slagroom en snoepjes was een lekkere afsluiting.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Spijkerpoepen
Koekhappen
Lekker eten
Volledige bericht bekijken

KidsTime voor 100 jaar Bethel en samen met ‘Krijg de kleertjes’

Op zondagmiddag 31 oktober kwam een groepje trouwe KidsTime-kinderen bij elkaar om te zorgen voor de feestelijke versiering van Bethel. Er werden veel verschillende slingers gemaakt en opgehangen. Vier kinderen van de KidsTime-groep showden een outfit van ruilkleding van ‘Krijg de kleertjes’. ‘Krijg de kleertjes’ is een activiteit die één keer per twee maanden in Bethel een kinderkleding ruilbeurs organiseert. 

Bekijk hier meer foto’s.

Viersieringen maken
Modeshow
Volledige bericht bekijken

Mooie bomen

Tijdens de herfst-KidsTime-middag op 13 oktober, maakten de kinderen op zeer kunstige wijze een afbeelding van een boom. Met verschillende schildertechnieken ontstonden de mooiste variaties.

Na het schilderen werd er gezamenlijk gesmuld van aardapelen, broccoli, doperwten, boomstammetjes en verschillende soorten vla toe.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

De boom-schilderijen in de maak.
Lekker eten opscheppen. De keuze is reuze.
Volledige bericht bekijken

Uitnodiging KidsTime

Kom je ook naar de Herfst-KidsTime-middag op woensdag 13 oktober?

Wat we gaan doen tijdens deze al weer tweede KidsTime-middag van het seizoen, zie je in onderstaande uitnodiging. Natuurlijk gaan we ook samen eten.

Aanmelden is niet meer nodig.

Volledige bericht bekijken

Pretpark knutselen

Tijdens de KidsTime-middag op 29 september, maakten de kinderen elk hun eigen pretpark. Met zo’n 15 kinderen was het weer reuze gezellig. Na het knutselen werd er gezamenlijk gegeten. Dit keer Pizza en ijs toe.

Bekijk hier de foto’s.

Met z’n allen knutselen aan één grote tafel.
Best lastig zo’n achtbaan knutselen.
Samen eten aan de ronde tafels in de huiskamer.
Volledige bericht bekijken

Uitnodiging KidsTime

Kom je woensdag 29 september ook naar de KidsTime-middag? Aanmelden? Graag! Hieronder zie je wat we gaan doen. En uiteraard gaan we weer samen lekker eten en drinken.

Volledige bericht bekijken

Reuze gezellige BBQ

Als afsluiting van het KidsTime-seizoen, werden er tijdens de KidsTime-middag op 7 juli verschillende ‘levende’ spelen gedaan. Zoals levend kwartetten en levend wie ben ik, in de grote zaal van Bethel. En daarna was er heerlijk eten van de BBQ, lekker in de zon in de tuin. Als toetje mochten de kinderen marshmallows roosteren boven de BBQ.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken
Menu