KidsTime

KidsTime-middag

Is altijd één keer per maand op  woensdag- of zaterdagmiddag van 17.00-19.00 uur in ’t Valkennest in buurt- en kerkhuis Bethel. We doen leuke dingen zoals spel, handenarbeid, Sinterklaasfeest of Kerst. We eten dan ook met elkaar. De kosten zijn € 2,00 per kind per keer. Het is niet nodig om je op te geven voor een KidsTime-middag. Per uitnodiging kan je bekijken of je wilt komen. Aan het eind of het begin van een seizoen is meestal een bijzondere activiteit zoals een dagje uit of een weekendje weg. Hiervoor moet je je wel opgeven en dit kost meer dan een gewone KidsTime.

KidsTime nieuws

Speciale slotmiddag

Het KidsTime-seizoen sloot met een speciale KidsTime-middag. Zoals gebruikelijk was er bij de start limonade en wat lekkers in ’t Valkennest. Daarna kon er gespeeld worden. Er waren natuurlijk de bekende spelletjes, zoals tafeltennis, sjoelen en tafelvoetbal. Dit keer stond er in de Bethelkapel ook een groot springkussen en waren er twee opblaas hobbelpaarden. Genoeg te spelen dus. De aanwezige 32 kinderen vermaakten zich prima. Ondertussen werd het eten opgediend in de tuin en de warme gerechten bereid op de barbeque. Het smaakte allemaal heerlijk. De maaltijd werd besloten met het roosteren van marshmallows.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken

Helicopter maken

Dat bleek toch iets lastiger dan van te voren gedacht. Uiteindelijk maakten alle 22 kinderen tijdens de KidsTime-middag op zaterdag 23 april een helicopter met draaiende rotor. Het was weer ouderwets gezellig met zoveel kinderen. Zou het komen omdat we pannenkoeken aten? Die werden volop gegeten. Als toetje kregen de kinderen een ijsje.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Geconcentreerd knutselen
En lekkere pannenkoeken eten
Volledige bericht bekijken

Paas-knutsel en spel-markt

Met een spelletjeskaart gingen de kinderen tijdens de KidsTime-middag op 6 april, aan de gang met verschillende kleine paas-knutsels en paasei-spelletjes. In de kapel waren eieren verstopt en natuurlijk waren er heel veel chocolade-eitjes te snoepen. Het eten was ook paas-achtig; met kippensoep, broodje ei en vanillevla met slagroom.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Paasknuselen
Paasgezelligheid
Paaseitjes werpen
Volledige bericht bekijken

Tegeltjes schilderen

Wat werden er weer kunstige werkjes gemaakt! Tijdens de KidsTime-middag op 26 maart beschilderden de kinderen met opaal glasverf verschillende tegeltjes. Eén van de deelnemers had zo de smaak te pakken dat het leek alsof hij productie op bestelling moest maken. De maaltijd bestond uit lekkere broodjes met frikandel, kaassouffle of bitterbal. Het toetje was een appel of banaan.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Het schildersatelier
De kunstenaars
Het creatieve resultaat
Even ontspannen
Volledige bericht bekijken

Verhitte hoofden

Tijdens de Spel-KidsTime op woensdag 9 maart werd er door de kinderen fanatiek meegedaan met de verschillende spelletjes. Sommige spelletjes in de grote zaal van Bethel zorgden voor verhitte hoofden bij de kinderen. Het was weer reuze gezellig en er werd veel gelachen. Ook het eten viel weer in de smaak; macaroni en vruchtenyoghurttoetje.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Slingertikkertje
Moordenaartje
Lekker macaroni eten
Volledige bericht bekijken

Play Mais KidsTime

Woensdag 16 februari kwamen twaalf kinderen naar de KidsTIme-middag. Van Play Mais werden poppetjes, dieren en nog veel meer gemaakt. Het was erg gezellig. Na het knutselen aten we soep met stokbrood. En een feestelijk toetje toe: een eierwafel met slagroom en aardbeien.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Play Mais in alle kleuren.
En een klein beetje instructie van Roanne.
Gezellig samen eten.
Smikkelen en smullen.

Volledige bericht bekijken
Menu