KidsTime

KidsTime-middag

Is altijd één keer per maand op  woensdag- of zaterdagmiddag van 17.00-19.00 uur in ’t Valkennest in buurt- en kerkhuis Bethel. We doen leuke dingen zoals spel, handenarbeid, Sinterklaasfeest of Kerst. We eten dan ook met elkaar. De kosten zijn € 2,00 per kind per keer. Het is niet nodig om je op te geven voor een KidsTime-middag. Per uitnodiging kan je bekijken of je wilt komen. Aan het eind of het begin van een seizoen is meestal een bijzondere activiteit zoals een dagje uit of een weekendje weg. Hiervoor moet je je wel opgeven en dit kost meer dan een gewone KidsTime.

KidsTime nieuws

Playmais, altijd leuk

Het is verbazend om te zien wat de kinderen tijdens de KidsTime-middag op woensdag 23 september allemaal wisten te maken van Playmais. Van dinosauriers tot een trein. Ze waren zo intensief ermee bezig dat het broodje haburer en het ijsje er bijna bij inschoten. Bekijk hier enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken

Vangspelletje maken

Tijdens de KidsTime-middag op zaterdag 12 september maakten de kinderen van een lege fles een vangspelletje. Daarvoor was het nodig om eerst een surprise-ei op te eten. Als diner aten we pizza met ijs toe.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken

KidsTime start weer

Op 12 september kun je weer naar KidsTime komen. Je moet je wel van te voren opgeven omdat we ons moeten houden aan de corona-regels. Lees hieronder in de uitnodiging hoe en wat.

Volledige bericht bekijken

KidsTime thuisactiviteit

Het zand-knutselwerk, dat KidsTime bij de kinderen heeft thuisbezorgd, viel in goede aarde. De mooiste variaties werden gemaakt. Van een aantal kinderen ontvingen we foto’s waarop zij trots hun met gekleurd zand versierde raceauto of zeepaard tonen.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken

KidsTime op afstand

Hoe houdt je het contact met de kinderen als de KidsTime-middagen niet door kunnen gaan? 

De leiding mist de kinderen wel. Zouden de kinderen de KidsTime-middagen ook missen? Om toch iets te laten horen en een beetje van de KidsTime-sfeer te laten proeven, stelden Leander en Nelleke zo’n 70 knutselpakketjes samen. Die worden komende tijd bij alle kinderen uit het ledenbestand thuis bezorgd.

Volledige bericht bekijken

KidsTime Knutselmiddag

Op woensdag 4 maart brachten de kinderen melkpakken mee naar de KidsTime-middag. Daarmee werden de mooiste dingen geknutseld. Van vogelhuisje tot trein en van robot tot pennenbak. Na het knutselen werd er soep gegeten met een danoontje toe.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken
Menu