KidsTime

KidsTime-middag

Is altijd één keer per maand op  woensdag- of zaterdagmiddag van 17.00-19.00 uur in ’t Valkennest in buurt- en kerkhuis Bethel. We doen leuke dingen zoals spel, handenarbeid, Sinterklaasfeest of Kerst. We eten dan ook met elkaar. De kosten zijn € 2,00 per kind per keer. Het is niet nodig om je op te geven voor een KidsTime-middag. Per uitnodiging kan je bekijken of je wilt komen. Aan het eind of het begin van een seizoen is meestal een bijzondere activiteit zoals een dagje uit of een weekendje weg. Hiervoor moet je je wel opgeven en dit kost meer dan een gewone KidsTime.

KidsTime nieuws

Sloop en bouw

Woensdagmiddag 28 april vond de eerste fysieke KidsTime-middag van dit jaar plaats in Bethel. De kinderen en ook de leid(st)ers vonden het fijn elkaar weer in levende lijve te ontmoeten. Er werd tijdens deze KidsTime-middag naar hartelust gesloopt. Heel veel oude en afgedankte apparatuur moest het ontgelden. Op grote houten platen demonteerden zo’n 16 kinderen allerlei apparaten. Daarna werd geprobeerd om er iets nieuws van te maken. Dat bleek lastiger dan gedacht. Er verschenen enkele robots en binnenste buiten gekeerde apparaten. Niet alleen was het slopen leuk, maar ook leerzaam. Zo vaak zie je niet wat er in een computer, wekkerradio of koffiezetapparaat zit. De kinderen hadden het te druk om aan tafel te gaan, dus werden er tosti’s uitgedeeld.

Bekijk hier nog enkele foto’s.

Volledige bericht bekijken

Uitnodiging KidsTime

Heel voorzichtig gaan we weer van start. Kom je woensdag 28 april ook naar de KidsTime-middag? Het is verstandig om je van te voren op te geven. Hieronder zie je wat we gaan doen. En uiteraard weer samen lekker eten en drinken.

Volledige bericht bekijken

Ei, ei, ei

In de week voor Pasen kwam er een zwart ei bij de kinderen in de brievenbus. Met een bijgeleverd plastic staafje kon je kleuren tevoorschijn krassen. Daarna kon je ei ophangen aan een mooi lintje. Van een aantal kinderen kregen we de foto’s van mooie eieren.

Vanaf april gaan we weer live KidsTime-middagen organiseren. We hebben er zin in!

Nelleke van Kooij

Volledige bericht bekijken

KidsTime fotowedstrijd

KidsTime-thuismomentje van februari: fotowedstrijd. De kinderen kregen een fotolijstje in de brievenbus. Het was de bedoeling dat je jezelf laat fotograferen waarbij je een schilderij nadoet. Jammer genoeg waren er niet zoveel inzendingen, maar dit zijn de resultaten.

Nelleke van Kooij

Volledige bericht bekijken

KidsTime-thuismoment

KidsTime thuismomentje van februari: fotowedstrijd. De kinderen kregen een fotolijstje in de brievenbus. Een lijstje om te versieren, maar er moet natuurlijk een foto in. Het was de bedoeling dat je je zelf laat fotograferen waarbij je een schilderij nadoet. Dus jezelf en het schilderij naast elkaar. Als de foto en het schilderij per mail opstuurde, krijg je in ieder geval een afdrukje van ons dat in je fotolijstje past. Verder zijn er prijzen te verdienen voor de 3 leukste/origineelste foto’s. Volgende keer meer hierover.

Volledige bericht bekijken

Thuis-KidsTime

Helaas, de geplande KidsTime middag op 16 december kon niet door gaan. En ook de KidsTime middagen in januari zullen we moeten cancelen. Daarom hebben de kinderen weer een knutselpakketje in de brievenbus gekregen voor een eigen thuis KidsTime momentje. Ze kregen materiaal om in een glazen pot een winter/lente tafereel te maken.

Volledige bericht bekijken

Spel-KidsTime

Helaas, de geplande KidsTime middag op 11 november kon niet doorgaan. Maar gelukkig, op 28 november verwelkomden we weer een groepje kinderen! Eerst met elkaar limonade drinken en sintsnoepjes eten en toen elkaar uitdagen met spelletjes en kunstjes in een laddercompetitie. We aten daarna kipkerrie en een lekkere wafel met slagroom als toetje. Heerlijk om weer een KidsTime-middag gezellig met een groepje leuke dingen te doen.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken

Uitnodiging KidsTime

Ja hoor, we kunnen weer! Kom je zaterdag 28 november ook naar de KidsTime-middag? We gaan een laddercompetitie doen. En uiteraard weer samen lekker eten en drinken.

Volledige bericht bekijken

Halloween KidsTime

Zaterdag 31 oktober was het Halloween. Er waren veel kinderen naar de KidsTime-middag toegekomen om gezellig samen te knutselen, te eten en langs de deuren te gaan. Na groene limonade met wormen, maakten de kinderen spinnen, maskers en mummies.

Aansluitend werden er mummiepizza’s, broodjes met afgehakte vingers en spinneneieren gegeten. Daarna gingen de kinderen twee aan twee achterlangs door de tuin naar de voorkant van Bethel, waar de ouders stonden te wachten. In de tuin bleken drie griezelige figuren verstopt te zitten, die de kinderen aan het schrikken maakten.

Elke kind had een tasje met een mandarijn meegekregen dat, na het langs de deuren gaan, aardig gevuld werd met snoepgoed.

Bekijk hier nog meer foto’s.

Volledige bericht bekijken
Menu