Uitnodiging Kribbelichtjestocht

in

Uncategorized

Op Kerstavond, Zondag 24 december, is er vanuit de Bergkerk in de vroege avond een kribbetocht bestemd voor kinderen en hun ouders. Begin- en eindpunt is de Bergkerk Daal en Bergselaan 50a.
Kinderen die meedoen krijgen bij het beginpunt een lampion. Als ze op pad gaan volgen ze het licht en zodoende komen ze bij zeven bekende scènes uit het kerstverhaal. Acteurs spelen de scènes, engelen wijzen de weg. De kinderen zien onder anderen de herders in het veld, de wijzen uit het Oosten, koning Herodes, een Romeinse Centurion, en uiteindelijk volgens ze ‘het sterrenpad’ en komen ze bij Jozef en Maria en het pasgeboren kind. Inmiddels hebben ze het hele kerstverhaal beleefd. Bij het eindpunt is er een traktatie: kerstkransjes, (warme) chocolademelk en worden er kerstliedjes gezongen in de kerkzaal.
Aanmelden voor de ‘kribbetocht’ is niet nodig. Deelname is gratis. Wie wil meelopen, kan op 24 december vanaf 18:30 uur tot uiterlijk 19.00 uur terecht bij de Bergkerk. Ook als het heel slecht weer is gaat de tocht door, maar dan in en rond de kerk. De tocht duurt ongeveer een half uur à driekwartier.
Graag tot ziens: de voorbereidingsgroep leiding kindernevendiensten Bergkerk en Maranathakerk.

Delen:

Het laatste nieuws

Menu